Tobe 2011 - Laser Masters - Pre-inscripció oberta

Amics Laser Masters ! "To be or not to be"

Un any més el GEN us convoca a la seva tradicional regata de les categories de Laser  Masters.

[ Omplir Full d'Inscripcio ] [ Veure Llistat d'Inscrits ] [ Anunci de Regata ] [ 2010 ]

Palmarès

2010 Standard: Hernan Celi, Club Nàutic Arenal
2010 Radial: David Marcó, CN Llafranc

2009 Standard: Miguel Noguer, CN Masnou
2009 Radial: Franc Guitart, GEN Roses

2008 Standard: Antonio Roig, CV Calella
2008 Radial: Laurent Vigo, GEN Roses

2007 Standard: Jean P. Vogtensperger, CV Marseillan
2007 Radial: David Marcó, CN Llafranc

2006 Standard: Miquel Alvarez, CV Calella
2006 Radial: Xavier Boluda, CN El Balís

Amb la col·laboració de

| |

 

AdjuntMida
Anunci Tobe 201158.44 KB
Tarifes_hotels_Regata_To_be1.pdf42.17 KB